Merkaj 3

Një Historik i shkurtër

Themelimi i Merkaj 3

Merkaj 3 u themelua në Maj të 2013 me aktivitet kryesor tregtimin e gomave në sektorin e mjeteve të rënda e të lehta të transportit si edhe të mjeteve të ndërtimit.

Lider në Importin e Gomave

Brenda pak viteve, Merkaj 3 fitoi një pozicion kryesor në importin e gomave industriale duke rritur prezencën në të gjitha rrethet e Shqipërisë.

Zgjerim nëpermjet Bashkëpunimit

Bashkëpunimet e ngushta me fushën e ndërtimit, krijuan kushtet që Merkaj 3 të zgjeronte veprimtarinë e saj në këtë sektor.

Projekt i ardhshëm Residencial

Me të njejtën ambicie për të arritur një pozicion lider në këtë sektor, Merkaj 3 ndërmerr në vitin 2017 një investim në një projekt Rezidencial në Tiranë.

Teknologjia Green

Përtej kualitetit të ndërtimit dhe arkitekturës moderne, Merkaj 3 ofron zgjidhje të zgjuara rezidenciale, eficiente në konsum, facilitete të fjalës së fundit realizuar falë teknologjisë eco friendly te aplikuar.

Konkurent i fortë në treg

Merkaj 3, synon që në krye të 5 vjeçarit të ardhshëm të pozicionohet si një kompani jo vetëm ndërtimi, por lider për gjithe shërbimet e lidhura me të në tregun vendas dhe në rajon.

Mandarine Drive ofron një mundësi unike jetese duke propozuar një hapësirë të kuruar midis qetësisë, gjelbërimit dhe stilit luksoz.

Shiko projektin

Na kontaktoni

Ju Përgjigjemi për çdo informacion